Şartlar

Tame Apps ("biz", "biz" veya "bizim") tarafından işletilen mobil uygulamayı ("Hizmet") kullanmadan önce lütfen bu Kullanım Koşullarını ("Koşullar", "Kullanım Koşulları") dikkatle okuyun.

Hizmete erişiminiz ve Hizmet'i kullanmanız, bu Koşulları kabul etmeniz ve bunlara uymanız koşuluna bağlıdır. Bu Koşullar, Hizmete erişmek veya Hizmeti kullanmak isteyen tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğerleri için geçerlidir.

Hizmete erişerek veya Hizmeti kullanarak bu Koşullara tabi olmayı kabul etmiş olursunuz. Koşulların herhangi bir bölümüne katılmıyorsanız, Hizmete erişim izniniz yoktur.

Haberleşme

Hizmetimizde bir Hesap oluşturarak, bültenlere, pazarlama veya promosyon materyallerine ve gönderebileceğimiz diğer bilgilere abone olmayı kabul edersiniz. Ancak, gönderdiğiniz herhangi bir e-postadaki abonelikten çıkma bağlantısını veya talimatlarını izleyerek bu iletişimlerin herhangi birini veya tümünü almamayı tercih edebilirsiniz.

Abonelikler

Hizmetin bazı bölümleri abonelik esasına göre faturalandırılır ("Abonelik (ler)"). Yinelenen ve periyodik olarak ("Fatura Döngüsü") önceden faturalandırılırsınız. Faturalandırma döngüleri aylık olarak belirlenir.

Her Fatura Döngüsünün sonunda, Aboneliğiniz siz iptal etmedikçe veya Tame Uygulamaları iptal etmedikçe tam olarak aynı koşullar altında otomatik olarak yenilenecektir. Abonelik yenilemenizi iTunes hesap yönetimi sayfanızdan veya Apple, Inc müşteri destek ekibiyle iletişime geçerek iptal edebilirsiniz.

Ücret Değişiklikleri

Tame Apps, tamamen kendi takdirine bağlı olarak ve herhangi bir zamanda Abonelikler için Abonelik ücretlerini değiştirebilir. Herhangi bir Abonelik ücreti değişikliği, geçerli Fatura Döngüsünün sonunda yürürlüğe girer.

Tame Apps, Abonelik ücretlerindeki herhangi bir değişiklik hakkında makul bir ön bildirimde bulunarak size bu değişikliğin yürürlüğe girmesinden önce Aboneliğinizi sonlandırma fırsatı sunar.

Abonelik ücreti değişikliği yürürlüğe girdikten sonra Hizmeti kullanmaya devam etmeniz, değiştirilen Abonelik ücreti tutarını ödeme sözleşmenizi oluşturur.

Geri ödemeler Yasaların gerektirdiği durumlar hariç, ücretli Abonelik ücretleri iade edilmez. içerik Hizmetimiz, belirli bilgileri, metinleri, grafikleri, videoları veya diğer materyalleri ("İçerik") yayınlamanıza, bağlantılandırmanıza, depolamanıza, paylaşmanıza ve başka şekilde sunmanıza olanak tanır. Yasallık, güvenilirlik ve uygunluk dahil olmak üzere Hizmette veya Hizmet üzerinden yayınladığınız İçerikten siz sorumlusunuz. Hizmetin üzerinde veya Hizmet üzerinden İçerik yayınlayarak, aşağıdakileri beyan ve garanti edersiniz: (i) İçeriğin size ait olduğunu (sahip olduğunuz) ve / veya kullanma hakkını ve bize sağlanan hak ve lisansı verme hakkına sahip olduğunuzu bu Şartlar ve (ii) İçeriğinizin Hizmete veya Hizmet yoluyla gönderilmesinin gizlilik haklarını, tanıtım haklarını, telif haklarını, sözleşme haklarını veya herhangi bir kişinin veya kuruluşun diğer haklarını ihlal etmediği. Bir telif hakkını ihlal ettiği tespit edilen herkesin hesabını feshetme hakkımızı saklı tutarız. Hizmet üzerinden veya Hizmet üzerinden gönderdiğiniz, yayınladığınız veya görüntülediğiniz herhangi bir İçeriğe ilişkin tüm haklarınızı saklı tutarsınız ve bu hakların korunmasından siz sorumlusunuz. Siz veya Hizmet üzerinden veya Hizmet aracılığıyla yayınladığı İçerik için hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz ve herhangi bir sorumluluk kabul etmiyoruz. Bununla birlikte, Hizmet'i kullanarak İçerik yayınlayarak, bize bu İçeriği Hizmette ve Hizmet üzerinden kullanma, değiştirme, herkese açık olarak gerçekleştirme, herkese açık olarak görüntüleme, çoğaltma ve dağıtma hakkı ve lisansı verirsiniz. Bu lisansın, İçeriğinizi bu Şartlara tabi İçeriğinizi de kullanabilen Hizmetin diğer kullanıcılarına sunmamızı sağladığını kabul edersiniz. Tame Apps, kullanıcılar tarafından sağlanan tüm İçeriği izleme ve düzenleme hakkına sahiptir, ancak bu yükümlülüğe sahip değildir. Ayrıca, bu Hizmet üzerinde veya bu Hizmet aracılığıyla bulunan İçerik, Tame Uygulamalarının mülkiyetindedir veya izin alınarak kullanılır. Söz konusu İçeriği, kısmen veya tamamen ticari amaçlarla veya kişisel kazanç amacıyla, bizden önceden yazılı izin almadan dağıtamaz, değiştiremez, iletemez, yeniden kullanamaz, indiremez, yeniden gönderemez, kopyalayamaz veya kullanamazsınız.
Hesaplar

Bizimle bir hesap oluşturduğunuzda, 18 yaşından büyük olduğunuzu ve bize verdiğiniz bilgilerin her zaman doğru, eksiksiz ve güncel olduğunu garanti edersiniz. Yanlış, eksik veya eski bilgiler hesabınızda Hizmet'in derhal feshedilmesine neden olabilir.

Bilgisayarınıza ve / veya hesabınıza erişimin kısıtlanması dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hesabınızın ve şifrenizin gizliliğini korumaktan siz sorumlusunuz. Hesabınız ve / veya şifreniz altında gerçekleşen her türlü işlem veya işlem için, şifreniz Hizmetimizde veya üçüncü taraf bir hizmette olsun, sorumluluk kabul etmeyi kabul edersiniz. Hesabınızın güvenliğinin veya yetkisiz kullanımının farkına vardıktan sonra derhal bizi bilgilendirmelisiniz.

Kullanıcı adı olarak başka bir kişinin veya kuruluşun adını veya yasal olarak kullanılamayacak bir adı, başka bir kişinin veya kuruluşun, sizden başka hiçbir hakka tabi olan, uygun izin olmadan bir ad veya ticari marka kullanamazsınız. Rahatsız edici, kaba veya müstehcen herhangi bir isim kullanıcı adı olarak kullanılamaz.

Fikri Mülkiyet Hizmet ve orijinal içeriği (kullanıcılar tarafından sağlanan İçerik hariç), özellikler ve işlevler Tame Apps ve lisans verenlerinin münhasır mülküdür ve olmaya devam edecektir. Hizmet, hem ABD'nin hem de yabancı ülkelerin telif hakkı, ticari marka ve diğer yasaları ile korunmaktadır. Ticari markalarımız ve ticari kıyafetlerimiz, Tame Apps'in önceden yazılı izni olmadan herhangi bir ürün veya hizmetle bağlantılı olarak kullanılamaz.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Hizmetimiz, Tame Apps'e ait olmayan veya kontrol edilmeyen üçüncü taraf web sitelerine veya hizmetlerine bağlantılar içerebilir.

Tame Apps, üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değildir ve sorumluluk kabul etmez. Bu kuruluşların / bireylerin veya web sitelerinin tekliflerini garanti etmiyoruz.

Tame Apps'in, üzerinde veya aracılığıyla sunulan bu tür içerik, mal veya hizmetlerin kullanımından veya bunlara güvenilmesinden kaynaklanan veya bunlarla bağlantılı olarak ortaya çıkan herhangi bir hasar veya kayıptan doğrudan veya dolaylı olarak sorumlu veya yükümlü olmayacağını kabul ve beyan edersiniz. bu tür üçüncü taraf web siteleri veya hizmetleri.

Ziyaret ettiğiniz üçüncü taraf web sitelerinin veya hizmetlerinin hüküm ve koşullarını ve gizlilik politikalarını okumanızı önemle tavsiye ederiz.


Sonlandırma Şartlar ihlali dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, herhangi bir sebeple ve sınırlama olmaksızın, hesabınızı ve Hizmete erişimi, önceden bildirimde bulunmak veya yükümlülük altına girmeksizin derhal feshedebilir veya askıya alabiliriz. Hesabınızı feshetmek istiyorsanız, Hizmeti kullanmayı bırakabilirsiniz. Şartları gereği feshin sürmesi gereken tüm hükümler, sınırlama olmaksızın mülkiyet hükümleri, garanti feragatnameleri, tazminat ve sorumluluk sınırlamaları dahil olmak üzere fesihten sonra da devam eder. tazminat Zararsız Tame Apps ile lisans sahibi ve lisans verenlerini ve bunların çalışanlarını, yüklenicilerini, temsilcilerini, görevlilerini ve direktörlerini her türlü talep, hasar, yükümlülük, kayıp, yükümlülük, maliyet veya borçtan ve bunlara karşı savunmayı, tazmin etmeyi ve tazmin etmeyi kabul edersiniz ve a) Hizmeti kullanımınız ve erişiminiz, sizin veya hesabınızı ve şifrenizi kullanan herhangi bir kişi tarafından yapılan harcamalar (avukatlık ücretleri dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere); b) bu ​​Şartların ihlali veya c) Hizmette yayınlanan İçerik. Sorumluluk Sınırlaması Hiçbir durumda Tame Apps veya yöneticileri, çalışanları, ortakları, temsilcileri, tedarikçileri veya bağlı kuruluşları, sınırlama olmaksızın kar kaybı, veri, kullanım, şerefiye de dahil olmak üzere dolaylı, arızi, özel, dolaylı veya cezai zararlardan sorumlu tutulamaz. veya (i) Hizmete erişiminiz veya Hizmetinizi kullanamamanız veya bu hizmete erişememeniz veya kullanamamanızdan kaynaklanan diğer maddi olmayan kayıplar; (ii) Hizmet üzerindeki herhangi bir üçüncü tarafın davranışları veya içeriği; (iii) Hizmetten elde edilen herhangi bir içerik; ve (iv) garanti, sözleşme, haksız fiil (ihmal dahil) veya başka herhangi bir yasal teoriye dayanarak, bu tür hasar olasılığı konusunda bilgilendirilmiş olsak da olmasak da, iletimlerinize veya içeriğinize yetkisiz erişim, kullanım veya değişiklik ve hatta burada ortaya konan bir hukuk yolunun temel amacından başarısız olduğu tespit edilirse.

feragat

Hizmeti kullanımınız tamamen sizin sorumluluğunuzdadır. Hizmet, "OLDUĞU GİBİ" ve "MEVCUT OLDUĞU GİBİ" esasına göre sunulmaktadır. Hizmet, satılabilirlik, belirli bir amaca uygunluk, ihlal etmeme veya performans akışı gibi zımni garantiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla açık veya zımni herhangi bir garanti vermez.

Tame Apps iştirakleri, bağlı kuruluşları ve lisans verenleri a) Hizmetin kesintisiz, güvenli veya herhangi bir zamanda veya yerde kullanılabileceğini garanti etmez; b) herhangi bir hata veya kusur düzeltilecektir; c) Hizmette virüs veya diğer zararlı bileşenler bulunmaz; veya d) Hizmet kullanımının sonuçları gereksinimlerinizi karşılayacaktır.

İstisnalar

Bazı yargı bölgeleri belirli garantilerin hariç tutulmasına veya dolaylı veya arızi zararlar için sorumluluğun hariç tutulmasına veya sınırlandırılmasına izin vermez, bu nedenle yukarıdaki sınırlamalar sizin için geçerli olmayabilir.

Geçerli Kanun

Bu Koşullar, yasa hükümleri çatışması dikkate alınmaksızın, ABD, Kaliforniya yasalarına göre yönetilecek ve yorumlanacaktır.

Bu Şartların herhangi bir hakkını veya hükmünü yerine getiremememiz, bu haklardan feragat ettiği anlamına gelmez. Bu Şartların herhangi bir hükmünün bir mahkeme tarafından geçersiz veya uygulanamaz olduğuna karar verilirse, bu Şartların geri kalan hükümleri geçerli kalacaktır. Bu Koşullar, Hizmetimizle ilgili aramızdaki sözleşmenin tamamını oluşturur ve Hizmetle ilgili aramızda yapmış olabileceğimiz önceki sözleşmelerin yerine geçer ve bunların yerini alır.

değişiklikler

Tamamen kendi takdirimize bağlı olarak, bu Şartları herhangi bir zamanda değiştirme veya değiştirme hakkımızı saklı tutarız. Bir revizyonun önemli olması durumunda, yeni şartların yürürlüğe girmesinden en az 30 gün önce bildirimde bulunacağız. Maddi bir değişikliği neyin oluşturduğuna tamamen karar vereceğiz.

Herhangi bir revizyon yürürlüğe girdikten sonra Hizmetimize erişmeye veya kullanmaya devam ederek, revize edilen şartlara bağlı kalmayı kabul etmiş olursunuz. Yeni şartları kabul etmiyorsanız, artık Hizmeti kullanma yetkiniz yoktur.

Bize Ulaşın

Bu Şartlar hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın.

Son güncelleme: 12 Temmuz 2020

Comments